Accommodatie

Editie 2022: Sauerland!

Accommodatie

We verblijven tijdens de Saab Cabrio Rally, editie 2022, drie nachten in het Oversum Vital Resort in Winterberg. Een fantastisch viersterren hotel, van alle gemakken voorzien.

Oversum Vital Resort ligt midden in het uitgestrekte 'Kurpark' van Winterberg en staat onder meer bekend om zijn bijzonder futuristische architectuur en inrichting. Oversum Vital Resort heeft de vorm van een enorm ei en biedt vanaf grote raampuien een indrukwekkend uitzicht over de 'duizend bergen' van het Sauerland. 

Kamers

Wij reserveerden voor jullie een prachtig ingerichte kamer met geluidwerende ramen die kunnen worden geopend, minibar, gratis gebruik van WiFi, badkamer met douche/toilet, make-upspiegel, föhn, toiletartikelen en een badjas voor de duur van je verblijf. Alle kamers hebben bovendien een bureau, kluis, telefoon, satelliet-tv en een passpiegel. Op aanvraag en tegen meerprijs zijn er ook 1-persoons kamers beschikbaar en upgrades mogelijk naar een extra luxe 2-persoons suite. En uiteraard kun je ook een dag eerder aankomen en/of later vertrekken.

Inwendige mens

Je begint elke dag met een heerlijk en uitgebreid ontbijt; krijgt onderweg lekkere lunches voorgeschoteld en je eindigt elke dag met een smaakvol 4-gangen diner met bijpassend wijnarrangement. De keukenbrigade van Oversum Vital Resort serveert een keur aan internationale gerechten met regionale invloeden.

Extra luxe

Ontsnap aan het dagelijkse leven en laat je van top tot teen in de watten leggen in het fraaie welness- en spa-complex. Er is een binnenzwembad, een Finse sauna, een aromatisch stoombad, spadouches en een fitnessruimte. Ook kun je - tegen meerprijs - een massage of cosmetische behandeling boeken.

Meer weten?

Zie ook: www.oversum-vitalresort.de

inschrijven